🚚 Due to high demand and limited stock, EU orders are now shipped in 15-20 days 🚚

Haugalandet

Nanoshower%20in%20Lisbon

En av gründerne bak Nanoshower

“I Lisboa jobbet jeg som frilanser med et skomerke som holder til i London, i tillegg til et par andre kunder. Jobben gikk ut på å hjelpe de med markedsføring, noe jeg også drev med da jeg jobbet i Haugesunds Avis. På en tur hjem fra Lisboa til Norge fikk jeg ideen om å starte Nanoshower, forklarer Emil Petterteig.”

Faren hans, Svein Inge, driver et selskap som produserer nanoteknologi til bruk i ulike markeder, og de hadde en teknologi som var designet for tekstiler.

Ideen var å gjøre det lett tilgjengelig og til en god pris. Produktet skal beskytte de små fibrene i klærne dine, og gjøre det enklere å holde de rene og friske, forklarer Petterteig.

Stort bruksområde

Man kan teste om produktet responderer godt ved å helle over litt vann. Om det er god vannavstøting så vet man at teknologien fungerer, og man kan bekymre seg mindre over misfarging, bakterier, utslitte og harde fibrer, permanent endring i lukt, «pilling» og at klærne bare holder noen ganger i vaskemaskin.

Milj%F8vennlig%20teknologi

Nanoshower er flytende og 100% bærekraftig.

Miljøvennlig teknologi

Teknologien er pustende, og du vasker bare tekstilene som normalt. Det vil i tillegg forenkle vasking for deg, fordi det blir lettere rent og du kan spare penger i vann og elektrisitet.

Enkel påføring

1- Spray et første lag, dekk hele området.

2- Vent 8-10 minutter

3- Spray et neste lag, for ekstra beskyttelse.

4- La det tørke i 24 timer.

Pærlete = perfekt

Når klærne responderer godt, så vil vannet bli "pærlete" som på videoen til høyre.
Du vil ikke kunne se eller kjenne at klærne dine har Nanoshower, fordi teknologien er på nanonivå (100.000 ganger mindre enn et hårstrå).

Vil at du skal spare tid og penger

Det oftest stilte spørsmålet vi får gjelder hvordan man skal vaske klær som er dusjet med Nanoshower, forklarer Petterteig.

"Svaret er at teknologien er pustende, og når fibrene har den flytende teknologien festet rundt seg, så vil det kreve utrolig lite kraft i vaskemaskinen for at de skal bli rene igjen, fordi flekker og slikt ikke vil kunne penetrerer seg like godt som normalt. Den laveste innstillingen vil være mer enn nok, og dette vil gjør at du kan spare penger i prosessen, samtidig som klærne dine vil holde seg friske i lenger tid."

130 flasker igjen på Stord

Vi ønsker nå å teste on haugalendingene er klare for nyvinningen, og selger de siste 130 flaskene fra vårt varelager på Stord.
Du kan få de til en rabattert pris, og de vil være i posten din i løpet av få dager. Nettbutikken vår er på engelsk, men dette er et norsk produkt med kort reisetid til Haugalandet.
Vi ønsker å få flere tilbakemeldinger, og det som er spennende er at folk stadig finner nye kreative måter å bruke produktet på.

Tips: Test på et lite område dersom du vil være helt sikker på om det responderer godt på tekstilene dine før du sprayer hele overflaten. 

Fresh and beautiful design

Level up your style