🚚 Due to high demand and limited stock, EU orders are now shipped in 15-20 days 🚚

Enkel vedlikehold av sofa (gjør det selv!) - Nanoshower

Nanoshower%20in%20Lisbon

Enkel vedlikehold av sofa


Nanoshower gir en enkel impregnering av sofa, og teknologien er perfyme-fri og pustende. I tillegg vil den ha en vannavstøtende effekt.

Når teknologien har satt seg i stoffet så kan du nyte flere fordeler. Nanoshower sørger for at de små fibrene er beskyttet for skader, vanninntrenging, misfarging, flekker og mer. Nyt den nye sofaen din uten å bekymre deg for at den blir skadet og mister sin glans.  

Usynlig beskyttelse

Teknologien er på et så smått nivå (nano-nivå) at den er helt usynlig for sansene våre. For å teste om den responderer bra på sofaen (eller andre tekstilmøbler), så kan du helle over litt vann som på videoen.

Vennlig%20mot%20deg%20og%20milj%F8et

Vannbasert teknologi

Vennlig mot deg og miljøet

Teknologien er helt uten fluor, silikon eller andre giftstoffer. Du trenger ikke bruke maske eller bekymre deg for helsen til deg eller møblene dine når du bruker Nanoshower.

Enkel påføring

1- Spray et første lag, dekk hele området

2- Vent 8-10 minutter

3- Spray et neste lag, for ekstra beskyttelse

4- La det tørke i 24 timer

Pærlete resultat!

Hvis teknologien responderer optimalt til materialet du har sprayet på, så vil vannet pærle seg som på videoen her. Den vil også gjøre god mostant mot brus, vin og andre ting som du ikke ønsker å søle på den flotte sofaen din.

Bestill din egen flaske i dag

Du kan nå endelig bestille en flaske fra vår nettbutikk. Produktet vil bli sendt fra vårt varelager i Norge, så du vil motta den i løpet av 1-4 virkedager.

Fresh and beautiful design

Level up your style